Керівництво кав’ярні звільнило баристу-українофоба

Керівництво кав’ярні мережі “Aroma Kava” прийняло рішення звільнити баристу Євгена, який відмовився обслужити відвідувачів українською мовою і ображав патріотів.

Як повідомляє Gazeta.ua, про це стало відомо з повідомлення на сторінці закладу у Фейсбуці.

“Нам шкода, що виникла така ситуація. Ми вважаємо, що поведінка Євгена було абсолютно некоректним по відношенню до наших відвідувачів, за що щиро вибачаємося. Просимо не сприймати його особисті висловлювання як офіційну позицію “Aroma Kava” і не ототожнювати з усіма співробітниками кафе”, – йдеться в заяві компанії.

“Aroma Kava” також вибачилася за поведінку баристи і повідомила, що його вже звільнили.

“Ми завжди підтримували і будемо підтримувати використання української мови в закладах. На даний момент Євген не працює в кафе “Aroma Kava”. Ми ще раз підкреслюємо, що не згодні з позицією колишнього співробітника і приносимо вибачення за його поведінку”, – розповіло керівництво закладу.

Раніше бариста мережі кав’ярень “Aroma Kava” Євген відмовився обслуговувати групу клієнтів-іноземців українською мовою. Іноземні клієнти старалися зробити замовлення саме українською мовою. У відповідь бариста принципово обслуговував російською.

783632_w_300
Бариста кав’ярні Aroma Kava Євген відмовився обслуговувати клієнтів українською. Фото Євген Висоцький