National Geographic транслюватиметься українською

9 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про трансляцію в Україні двох італійських і двох латвійських телеканалів, а передачі National Geographic Channel будуть доступні українською мовою, – повідомляє Детектор медіа.

Відповідні зміни було внесено до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України.

Доступними для ретрансляції в Україні стануть італійські телеканали Novela TV і Water Planet. Канал Novela TV (в форматах SD і HD) буде цілодобово транслювати фільми польською мовою, а Water Planet – пізнавальні програми, також польською мовою.

Також доступними для ретрансляції стануть спортивні латвійські телеканали Sport 1 (Baltic) і Sport 2 (Baltic), програми яких можна дивитися російською, українською та англійською.

Нові канали додано до Переліку іноземних програм на прохання ТОВ «Контент Юкрейн» і ТОВ «Поверхность – інвест».

Крім того Нацрада вилучила з переліку телеканал Fox Crime у зв’язку зі зміною його назви.

А до мовних доріжок телеканалу National Geographic Channel (NGC) крім англійської та російської також додано українську мову.

Після внесених 9 лютого змін Перелік іноземних програм (так званий «список адаптованих каналів») налічує 158 іноземних телеканалів.

Попередні зміни до списку були внесені в січні 2017 року, коли Нацрада вилучила з нього російський телеканал «Дождь» і тимчасово на три місяці припинила ретрансляцію на території України телеканалу «Телеклуб», який має юрисдикцію Німеччини.

2 thoughts on “National Geographic транслюватиметься українською

  1. Valery Tcatchuk

    Уволити цю банду усю! НІКЧЕМИ! українською! Інше це від дияволо! Транслюйте собі до дому Окей! За мої гроші тільки Українською! Уволоити нікчем!

    1. Валерій Tcatchuk

      Усе tv транслювання українською на території України!, інше хоч на іншопланетній толерую повністю! За мої бабки на УКРАЇНСЬКІЙ1

Comments are closed.