В Україні не буде утисків російської мови, – Стець

В Україні не буде ксенофобії та утисків російської мови. Про це заявив міністр інформаційної політики Юрій Стець на прес-конференції у вівторок в Києві, – пише Українська правда із посиланням на “Інтерфакс-Україна”.

“В Україні не буде ксенофобії по відношенню до російської мови та літератури”, – заявив він.

Як відомо, днями Спікер Ради Федерації Росії Валентина Матвієнко заявила, що керівництво РФ не дивитиметься спокійно на те, як утискають права російськомовних громадян в Україні.

6 thoughts on “В Україні не буде утисків російської мови, – Стець

  1. svitloua

    язык-«дух антихриста …уже Є в світі».

    Закон Божий: «Духа Божого і духа омани (заблуждения) пізнавайте так: усякий дух (мова), що сповідує Ісуса Христа (на якій провадять церковні Богослужіння), Який прийшов у плоті, є від Бога, а всякий дух (йазык), що НЕ сповідує Ісуса Христа (на якому жерці божества как-ЦАП-ского НЕ провадять богослужіння, бо НІХТО в Раю не співає богохульним ру-ро-блатняком хвалу Богові), НЕ є від Бога, але це дух антихриста („язык империи”), про якого ви чули, що він прийде і тепер уже Є в світі». (1 Ін. 4:2-3).

  2. svitloua

    Всім відомо, що у «грішників ДВОязичних» (Сир. 6:1) – у мосек (фіно-тюркського ГІБРИДУ Московського улусу та їх КЛОНІВ: реги-аналов, укропов, лу…нов) РОЗДВОЄННЯ духу – ДВА штучних (!!!!!!!!!!!!) языка-духа:

    один для прославлення Бога – «московский ВАРИАНТ церковнославянского языка», а

    другий язык антихриста для прославлення дьявола:

    • богохульный – ру-матерный;
    • лукавый – с московским 5 темпераментом (Павло Алепський);
    • беССлавный – славящий беса язык-«дух антихриста» (1Ін. 4:2-3), на якому жерці божества московського «НЕ сповідують Ісуса Христа» під час богослужінь, «і тепер уже Є в світі».

    «Вираз облич їх (ру-ро-реги-ЯЗЫЧНИКОВ) свідчить ПРОТИ них, і про гріх свій розповідають ВІДКРИТО, як СОДОМЛЯНИ (би-лингво-сексуалы), НЕ приховують: ГОРЕ душі їх! бо САМІ на СЕБЕ накликали ЗЛО» (Іс. 3:9).

    Ось чому, бес-толковый – бес толкует – бес быкует по-руССки.

  3. svitloua

    Кум порошенки – стець – наймит московського агресора-окупанта ніколи не буде ЗАХИЩАТИ українців в Україні та за її межами: “За межами України українців особливо багато на Московському улусі Золотої Орди… Ніхто і ніколи не приводив фактів, прикладів їх нелояльності, просування політичних і економічних інтересів Руси-України на шкоду інтересам країни проживання.

    Українці, українська культура, Українська Церква стають об’єктом утисків і гонінь на Масковщине. Можна навести масу прикладів обмеження законних, передбачених міжнародним правом інтересів українців на Мордоре в області мови, культури, освіти.

    Українофобія – є державною політикою моськіного крадія (християнського первородства Руси-України, назви держави, назви народу, історії до петра 1, слов’янських територій, культурних духовних та матеріальних спадщин…), який гучніше за всіх кричить: «держи вора».

    Гоніння українських православних на ГЛОБАЛЬНІЙ вежі-імперії диявола, де закрили для зносу ЄДИНИЙ храм Української Церкви.
    http://peaceinukraine.livejournal.com/1671963.html

    Бог не буде “спокійно дивитися на все це”: злодіяння стеця-матвієнки, путина-парашенки.

  4. svitloua

    Об усском антисемитизме – раша-фобии (во время 350-летней войны с моськами).

    Звинувачуючи україномовних в Україні в тому, що вони зобов’язані (идолу-дьяволу), але сміють НЕ носити ино-сраные ванючие гнитники – у «ксенофобії» до московського окупанта, «раби, підніжки, грязь Москви» стець і парашенка офіційно визнають ОКУПАЦІЮ України, зверхність над рабами-українцями ино-сранцев (матвиенки і путена), языка антихриста над мовою-Духом Божим, бескультурья – культуры беса над русько-українською культурою, НАДбожних каинов-иуд над побожними….
    «І буде у день жертви Господньої: Я відвідаю князів і синів ца¬ря і всіх, що одягаються в ОДЯГ ІНОплемінників, …(далі перелік гріхів та покарань за них) будуть ходити, як СЛІПЦІ, тому що вони згрішили проти Господа». (Соф.1:8-17).
    Матвієнко: ГАВ – українці «ксенофоби» і стець: ГАВ – українці «ксенофоби», бо не хулять «духом антихриста» Духа Божого.
    Бо путен, порошенка, матвієнка і стець – торгівельні партнери по ЗОНЕ ато, спільники злодійства у збоченому ЗНИЩЕННІ України, тому що всім їм чудово відомо, що Україна – це українська мова, а українська мова – це Україна, і більше НІЧОГО.
    Если россиянин (с 20.10.1721 г.) придуряется уSSким языком антихриста усским на московской башне-империи дьявола, то он просто уSSкий (финн, усский татарин, усский жыд, усский россиянин, усский инопланетянин…).
    А якщо україномовний (українець) ОДНОдушно спілкується з Богом і людьми в Україні українською мовою (кожним подихом ШАНУЄ Духа Божого, Який сповнив українську мову) – він, за задумом лукавих, «ксенофоб», «бандеровец недобитый», «русофоб» и «антисемит».
    Через 100 років після виходу з імперського Содому поляків та фінів, породисті моськи вже НЕ звинувачують їх (як і японців в Японії) в раша-фобії, незважаючи на те, що в Польщі та Фінляндії усякі народи ВСЮДИ і ПОВСЯКЧАС не гавкають моською. А тому усские моськи не звинувачують у «ксенофобії» до себе вільні нації (японців, німців…), що поляки і фіни вже НЕ поклоняються антихристу языком антихриста – идолу-дияволу, а служать національними мовами Богові – Духу Божому.

    «Бог є Дух, і тим, що покланяються Йому, належить поклонятися духом (національною мовою в національному домі) та істиною». Ін. 4:24.

    Відповідно, диявол є дух, і ті біси (духи), що поклоняються йому, поклоняються «духом (языком) заблуждения» – «духом (ру-ро-блатняком) АНТИхриста, про якого ви чули, що він прийде і тепер уже Є в світі». 1 Ін. 4:2-3.

    «В Англії (Україні) нема антисемітизму (= рашафобії), тому, що англійці (в Англії) НЕ вважають себе дурнішими за (усских)жыдов». Уінстон Черчиль.

  5. Анатолий Луганчанин

    Когда русскоязычные добробаты – Азов Айдар и др останавливали врага что то про мову не здорово вспоминали. А сейчас диванные патриоты опять за свое.Война еще не кончилась.

  6. svitloua

    Призначення языка-«духа антихриста» (1Ін. 4:2-3) в корисливій ЗРАДІ України.

    Можна дізнатися із повстанських спогадів про те, що в УПА віддавалися команди російською мовою, бо там 40% офіцерів були східняки. На початку вони тікали з таборів або просто шукали поїсти, і вони йшли в повстанці, були й українці, які за свій народ воювали з німцями. Але з наближенням фронту вони побачили, що в УПА доброго майбутнього нема і треба думати про власну голову і багато з них ЗРАДЖУВАЛИ. Вони не просто приходили до СМЕРШу з каяттям, а підставляли під удар підрозділи повстанців, розповідаючи про вбивства. УПА – це було страшне середовище, там аж кишіло всякими, бо туди всі лізли, всі хотіли скомпрометувати УПА – німці, совєти і поляки, – історик Іван Пущук.

    Бо богохульні б.ля-язычники (ЗСУ, МВС) зі зброєю у всі часи є ПРИХОВАНОЮ 5-ю колоною диявола (саме їх прийшли «визволяти» моськи, саме на них КРОВ 12 000 громадян України), ворогами мови-Духу Божого, внутрішніми ненависниками України ( https://uk.wikipedia.org/wiki/П%27ята_колона ), бо НЕ захищають Україну від языка антихриста (1Ін. 4:2-3), за яким обов’язково приходить сам антихрист, але самі тупо підсвідомо, в божевільній нестямі, кожним своїм бес-толковым, бесславным – славящим беса подихом-словом закликають прийти антихриста, і як будь-які «безмовні тварини, що за своєю природою призначені на виловлення та ЗНИЩЕННЯ» (2Пет.2:12), під час війни з моськами-«соотечественниками», захищають тільки своє ОСОБИСТЕ (а НЕ інших) будь-що: виводків, бізнес, родичів, майно, землю… – ВИДИМЕ, МАТЕРІАЛЬНЕ, ТИМЧАСОВЕ, яке ЗГОРИТЬ під час другого пришестя Ісуса Христа.

Comments are closed.