Викладачів і тренерів дитячих гуртків запрошують покращити свої знання української мови

Щодня хтось із батьків шукає для своєї дитини гурток чи секцію, де б викладали українською мовою. Проте у великих містах із цим є труднощі. Ініціатива “Навчай українською” хоче допомогти вирішити цю проблему і запускає другий челендж “Навчай українською” для викладачів і тренерів дитячих гуртків та секцій.

Про це вони повідомили на своїй Фейсбук-сторінці.

Челендж «Навчай українською» стартує 7 квітня 2021 року і триватиме 21 день. 

Під час цього безкоштовного онлайн-курсу учасники отримають навчальні матеріали та завдання, візьмуть участь у практикумах та вебінарах зі спеціалістами, які допоможуть отримати необхідні знання та навички для того, щоб викладати заняття українською мовою. Особливу увагу звернуть на спорт та хореографію.

Що отримають учасники челенджу?

  • 21 день підтримки учасників, які планують перейти на українську мову викладання; 
  • сертифікат по закінченню навчання;
  • безкоштовна реклама гуртка на сторінці ініціативи “Навчай українською” та в тематичних групах для своєї цільової авдиторії.

Як взяти участь?

Зареєструватись можна до 6 квітня тут: https://bit.ly/3d2Vso2

Ініціатива “Навчай українською” – це небайдужі громадяни, представники різних громадських організацій, батьки, волонтери, які об’єднались навколо ідеї популяризації української мови в освіті. У листопаді 2020 року провели перший челендж, в результаті якого біля пів сотні гуртків перейшло на українську мову навчання.