Онлайн-курс української мови пройшло за місяць 10 тисяч осіб

Курс “Українська за 27 уроків” на платформі Prometheus за місяць пройшло 10 тисяч користувачів.

Про це повідомила ініціаторка курсу Анастасія Розлуцька.

Безкоштовний онлайн-курс “Українська за 27 уроків” складається з відеоуроків і конспектів до них, проміжних тестових вправ і загального тесту, матеріал яких відповідає елементарному рівню знань, умінь та навичок (А1, А2).

Програму елементарного рівня вивчення мови розроблено так, щоб якомога ширше сприяти розвитку комунікативних можливостей слухача для ефективного використання української мови в різних життєвих ситуаціях і сферах спілкування.

Курс розрахований на широке коло слухачів, які послуговуються на роботі чи вдома російською мовою, проте хочуть удосконалити рівень побутового українського мовлення. Такий онлайновий формат вивчення української мови зручний для українців Донецької та Луганської областей, АР Крим. Також навчання стане у нагоді для вступників до вишів України, які прагнуть покращити навички розмовної української мови.

Курс “Українська за 27 уроків” розроблено проєктною командою “Є-мова” та волонтерською ініціативою “Безкоштовні курси української мови” (Громадська організація “Український світ”) за підтримки Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа та партнерами, у межах першого національного конкурсу ІТ-проектів у сфері е-демократії EGAP Challenge.

Пройти курс можна тут.