Телеканал М2 витратить мільйон гривень на проект з пошуку нових україномовних пісень

Канал М2 анонсує початок роботи проекту Хіт-конвеєр – збір. “Ми чекаємо на нові україномовні пісні, які можуть стати хітами нової України”, – коментує Валентин Коваль, генеральний директор М2, – про це повідомляє Mediabusiness.

“Ми чекаємо на нові і яскраві музичні ідеї, які, можливо, не дійшли до нас з різних причин. Ми чекаємо на нові україномовні пісні, які можуть стати хітами нової України. Ми чекаємо на відкриття нових імен – композиторів, поетів, виконавців, які готові до зіркової кар’єри”, – пишуть організатори.

“Що ми можемо пообіцяти учасникам? Ми обіцяємо уважно переслухати всі ваші пісні. Ми обіцяємо не пропустити справжній хіт и дати йому величезний поштовх у медійний простір. Ми обіцяємо ретельно додержуватися всіх норм законодавства про авторські та суміжні права”, – повідомляється у розповсюдженому прес-релізі.

Обмеження проекту – розгляд пісень, які мають більш-менш професійний вигляд. “У цьому році ми обмежилися фонограмами, які зроблені у студіях. Якщо ми вирішимо, що студійна робота є завадою для народження справжніх хітів, у наступні роки ми будемо приймати «аматорські» записи, хоча й уявляємо, що це буде дуже непросто. Інші обмеження, які ви знайдете в офіційних умовах – ми чекаємо на нову музику від українців та українською мовою”, – йдеться у повідомленні М2.

Серед бонусів для переможців – місце у альбомі з кращих 12 композицій, зйомки кліпу і показу його на медійних ресурсах. “Ми сподіваємось на увагу з боку української  музичної спільноти, та розглядаємо можливість запропонувати переможцю або декільком переможцям тривалу співпрацю у формі, яку будемо обговорювати напряму з ними. Принаймні, ми не будемо стримувати членів журі, якщо вони вирішать допомогти учасникам, але вже після оголошення результатів”, – повідомляє канал.

Членів журі М2 поки не розкриває, щоб це не впливало на ваше рішення про участь у конкурсі, і щоб учасники конкурсу на першому етапі не мали змогу впливати на членів журі. Як тільки конкурс вийде в публічну площину – а це відбудеться у середині червня під час прослуховування п’ятдесяти півфіналістів наживу – склад журі розкриють.

Заплановані витрати на проект – мільйон гривень. Правила участі проекту – на сайті hit.m2.tv.