Стартує челендж “Навчай українською” для викладачів дитячих гуртків та студій

До Дня української писемності та мови ініціатива “Навчай українською” спільно зі студією онлайн-освіти EdEra розпочинає челендж “Навчай українською” для викладачів дитячих гуртків, студій та секцій, щоб допомогти їм перейти на українську мову викладання. Викладачів будуть підтримувати українські зірки.

Про це повідомляє ініціатива “Навчай українською”.

Стартує челендж із онлан-зустрічі із відомими українцями на освітній платформі EdEra у прямому ефірі 9 листопада о 12.30. Соліст гурту «Антитіла» Тарас Тополя, ведуча “1+1” Марічка Падалко, тенісист Сергій Стаховський, продюсер і шоумен Ігор Кондратюк поділяться своїм досвідом переходу на українську мову, пошуком гуртків з державною мовою викладання та розкажуть, як це важливо для них та для дітей.

Протягом листопада учасники челенджу зможуть взяти участь у  вебінарах та прямих ефірах з психологами, викладачами української, викладачами, що мають досвід переходу на іншу мову на заняттях, та відомими людьми, які будуть надихати учасників челенджу. 21 день учасники будуть отримувати освітні матеріали та підтримку у спеціальному чаті.

Найактивніші учасники челенджу отримають можливість особисто зустрітись із зірками. Також найактивніші гуртки та студії отримають рекламу у соцмережах та на радіо.

Ініціатива “Викладай українською” – це батьки-волонтери, представники різних громадських організацій, зокрема Української гуманітарної платформи, Порталу мовної політики, Руху добровольців “Простір свободи”, спільноти “Мова об’єднує”  за підтримки Уповноваженого із захисту державної мови.

Як стати учасником челенджу?

Зареєструватися: https://bit.ly/3epDdth

Приєднатися до фейсбук-групи «Навчай українською» https://www.facebook.com/groups/809787629846466/